Valley Center Timisoara
Valley Translations pe FacebookValley Translations pe Google PlusValley Translations pe Twitter

Cursuri de limbi straine online la Valley Center Timisoara

Home » Online» Cursuri de limbi straine online la Valley Center Timisoara

Bookmark and Share

Hai cu noi ONLINE - invata confortabil o limba straina, de acasa

 

Doresti sa inveti o limba straina dar programul tau e foarte incarcat? Incerci sa studiezi singur acasa dar simti ca nu ai spor? Vrei sa avansezi rapid in viata profesionala? Vrei sa pleci in strainatate ? Vrei sa faci ceva numai pentru tine sau ti-e dor de vremea cand mergeai la scoala si aveai teme de facut?

Atunci pentru tine un curs online este cel mai potrivit. La Valley Center Timisoara putem alege impreuna programul de studiu si orarul, putem sa va propunem cele mai performante materiale, pliate exact pe scopul dumneavoastra de a invata sau perfectiona o limba straina. Avem profesori experimentati, tineri, cu rabdare si mod de predare eficient. Orele de curs sunt atractive, comunicative, intr-o atmosfera didactica profesionista dar si relaxata.

Acum e mult mai simplu sa inveti sa comunici. Poti incepe sa inveti de la zero o limba straina sau poti sa iti perfectionezi limba straina pe care ai studiat-o candva sau cu care ai avut contact, poti opta pentru un curs standard, un curs de gramatica sau un curs de conversatie. Poti urma un curs specializat conform pregatirii tale profesionale (ex: medical, business, juridic, etc). Poti beneficia de experienta noastra in predarea limbilor straine, de accesul la manuale de studiu performante editate de prestigioase edituri internationale precum si de materiale audio si video.

Sute de persoane au studiat la noi, viziteaza-ne si hai sa discutam impreuna despre cariera ta, despre beneficiul pe care il ai daca poti vorbi o limba straina, despre locurile pe care le poti vizita in strainatate fara teama de a comunica in limba locala, despre locurile de munca pe care le poti accesa si despre cum putem noi sa ajutam in procesul tau de invatare.
 

Poti invata cu Valley Center in sistem ONLINE engleza, germana, italiana, franceza, spaniola, portugheza, rusa, araba, Romanian for foreigners. E atat de simplu, stai acasa si inveti limba straina dorita iar noi te sustinem si te ajutam in tot acest proces.

Contacteaza-ne fara griji la office@valley-center.ro sau la 0722207524 si intreaba-ne despre cursurile online.

 
ULTIMELE NOUTATI
 
 
 • 08/
  DEC
  Din decembrie 2017 incepem predarea cursurilor de limba germana, in Timisoara, pentru aproximativ 120 persoane, angajati ai DM. Ne bucuram sa gestionam acest ...
 • 26/
  SEP
  Toamna aceasta, pe 13 si 14 Octombrie, evenimentul Angajatori de TOP Timisoara vine pregatit cu cei mai doriti 80 de angajatori din Banat care sunt dornici sa o...
 • 12/
  APR
  Valley Center din Timisoara va ofera cursuri individuale ( unu la unu) in 10 limbi straine: engleza, germana, franceza, italiana, spaniola, maghiara, rusa, sarb...
 
Industrii
INDUSTRII
 
 
StangaStanga
DreaptaDreapta
 
NEWSLETTER
INSCRIE-TE PENTRU ULTIMELE OFERTE SI NOUTATI
 
COPYRIGHT
© Copyright 2017 Valley Translations Timisoara
ADRESA
CASA TINERETULUI TIMISOARA, camera 002 STR. ARIES NR. 19, cod 300579, TIMISOARA, ROMANIA
 
CONTACT INFO
NUMAR DE TELEFON:
+40.722.207.524
ADRESA DE EMAIL:
office@valley-center.ro