Valley Center Timișoara
Valley Translations pe FacebookValley Translations pe Google PlusValley Translations pe Twitter

Traduceri autorizate Timișoara, Valley Center

Home » Servicii» Traduceri autorizate Timișoara, Valley Center

Bookmark and Share

Traduceri autorizate pentru acte cu caracter personal

Fie că aveţi nevoie de traducere pentru un certificat de stare civilă, de un certificat de absolvire, un document de proprietate sau orice act personal Valley Center Timisoara înţelege importanţa traducerii fidele şi a profesionalismului. Serviciile noastre personalizate se pliază pe fiecare nevoie individuală, oricare ar fi cerinţele, noi vom găsi soluţia potrivită pentru dumneavoastră.
Oricare ar fi limba sau natura proiectului, experţii noştri vă vor oferi cu acurateţe, promptitudine şi valoare corectă traducerea solicitată.
Vă garantăm aceleaşi standarde de calitate pentru serviciile de traduceri autorizate ca şi pentru serviciile de traduceri pentru afaceri, aplicând acelaşi control strict al calităţii pentru fiecare proiect, indiferent dacă acesta este unul amplu sau unul minor. Pe lângă serviciul de traducere autorizată asigurăm şi intermedierea pentru legalizarea sau apostilarea documentelor.

Asiguram pentru dumneavoastră traduceri pentru următoarele tipuri de acte:

Traducere certificat de naştere, traducere certificat de căsătorie, traducere livret de familie, traducere cazier judiciar, traducere acte de identitate, traducere permis de conducere, traducere certificat de atestare a domiciliului şi cetăţeniei, traducere permis de rezidenţă, traducere declaraţie de celibat, traducere carte de muncă), traduceri acte de studii (traducere diplomă bacalaureat, traducere diplomă de licenţă, traducere diplomă master, traducere certificate absolvire şcoală postliceală, traducere foaie matricolă, traducere plan de învăţământ), traduceri corespondenţă privată, traduceri CV-uri / scrisori de intenţie, traducere talon auto, factură / contract auto, traducere cartea maşinii / brief auto.

Contactaţi-ne cu incredere şi trimiteţi documentul prin acest website pentru evaluare. E simplu şi rapid, imediat ce recepţionăm cererea dumneavoastră, noi vom reveni cu toate detaliile legate de traducerea solicitată.

Sau ne puteti contacta la office@valley-center.ro sau la numarul de telefon 0722207524

 
ULTIMELE NOUTATI
 
 
 • 27/
  SEP
  Valley Training colaborează, in cadrul unui proiect transfrontalier, cu Universitatea Ovidius Constanta și scrie pentru aceasta curs de limba bulgara pentru r...
 • 23/
  IAN
  Anul 2018 vine cu un nou client cu care ne bucuram sa incepem o frumoasa colaborare. Frigoglass opteaza pentru serviciile de traduceri oferite de Centrul de Lim...
 • 08/
  DEC
  Din decembrie 2017 incepem predarea cursurilor de limba germana, in Timisoara, pentru aproximativ 120 persoane, angajati ai DM. Ne bucuram sa gestionam acest ...
 
Industrii
INDUSTRII
 
 
StangaStanga
DreaptaDreapta
 
NEWSLETTER
INSCRIE-TE PENTRU ULTIMELE OFERTE SI NOUTATI
 
COPYRIGHT
© Copyright 2019 Valley Translations Timisoara
ADRESA
CASA TINERETULUI TIMIȘOARA, camera 002 STR. ARIES NR. 19, cod 300579, TIMIȘOARA, ROMANIA
 
CONTACT INFO
NUMAR DE TELEFON:
+40.722.207.524
ADRESA DE EMAIL:
office@valley-center.ro