Valley Center Timisoara
Valley Translations pe FacebookValley Translations pe Google PlusValley Translations pe Twitter

Balanced Scorecard Timisoara

Home » Cursuri business» Balanced Scorecard Timisoara

Bookmark and Share

BALANCED SCORECARD , MANAGEMENT STRATEGIC

Cel mai utilizat sistem de management strategic este cel bazat pe Balanced Scorecard (BSC). La nivel international Balanced Scorecard este unul dintre primele cinci instrumente de management, fiind adoptat de mai bine de 75% din organizatii, atat in sectorul privat cat si in cel public (conform Bain & Company: Management Tools & Trends 2013).
 
CERTIFICAREA IN BALANCED SCORECARD


Cursul de Certificare in Balanced Scorecard, care este bazat pe curricula Kaplan-Norton BSC Certification Boot Camp, adaptata pentru piata din Romania si predat in limba romana, isi propune sa creasca expertiza si competentele in Executia Strategiei a specialistilor din mediul de afaceri din Romania, prin echiparea lor cu un instrumentar riguros pentru implementarea si utilizarea cu succes a sistemului de management strategic bazat pe Balanced Scorecard, cu aplicare practica (exercitiu pe studiu de caz, realizat in timpul cursului).

Sustinerea Examenului de Certificare asigura ca toate conceptele si metodologia BSC studiate sunt insusite in mod corespunzator de participantii la curs. Examenul include un set de 100 de intrebari si trei dizertatii pe teme din cadrul curriculei studiate. Diploma de Expert Certificat in Balanced Scorecard confirma nivelul de cunoastere in detaliu a principiilor si metodologiei corecte de implementare si utilizare a sistemului de management strategic bazat pe Balanced Scorecard, conform celui mai elaborat cadru formal existent pe plan mondial, Kaplan-Norton BSC Framework (XPP - Execution Premium Process™).

Cursul este structurat pe sase sectiuni de teorie si practica. Primele trei sectiuni sunt tratate in prima saptamana, iar celelalte trei sectiuni in primele doua zile ale saptamanii urmatoare, conform Curriculei. Ultima zi de curs este destinata exclusiv finalizarii exercitiului pe Studiul de Caz. Dupa primele trei zile, fiecare cursant lucreza individual la o ”tema de casa”, pe care o prezinta in fata colegilor in prima zi a celei de-a doua saptamani de curs.

BENEFICII PENTRU BUSINESS
Participantii la curs care-si iau examenul de certificare vor sti cum sa dezvolte, sa integreze si sa gestioneze Planul Strategic in organizatia lor, prin folosirea celui mai elaborat cadru formal Balanced Scorecard existent pana acum pe plan mondial, Kaplan-Norton BSC Framework (XPP - Execution Premium Process™).
Cunostintele dobandite si testate, cat si exercitiul practic realizat in cadrul cursului, le vor permite cursantilor sa preia in organizatia lor responsabilitati precise privind:

 • Clarificarea formularii Strategiei firmei
 • Elaborarea Planului Strategic, ca parte a Planului de Business al firmei
 • Alinierea organizationala / convergenta actiunilor de transformare si perfectionare a proceselor
 • Integarea la nivel strategic a managementului performantei si riscului afacerii
 • Gestionarea evaluarii periodice a Executiei Strategiei si a actiunilor corective
 • Analiza si raportarea echilibrata strategic a performantelor economice ale firmei

BENEFICII PENTRU CURSANTI
Prin participarea la curs si trecerea examenului de certificare, cursantii ating cel mai inalt nivel de cunoastere aplicativa privind implementarea si utilizarea Balanced Scorecard, conform cadrului formal Kaplan-Norton BSC, adaptat la specificul de business din Romania. In cadrul si ca urmare a cursului, participantii primesc:
Un biblioraft / manual in limba romana cu metodologia de implementare si utilizare Balanced Scorecard, conform Kaplan-Norton BSC Framework (XPP)
Versiunea electronica a manualului (pe CD si accesibil online)
Instrumente de lucru in format electronic si template-urile necesare pentru fiecare etapa de implementare si utilizare a sistemului de management strategic bazat pe Balanced Scorecard

Pe parcursul celor patru zile, cursantii vor participa, in cadrul unui Studiu de Caz, la construirea unui plan strategic complet, dezvoltat pe baza metodologiei Balanced Scorecard utilizata (XPP). Profilul firmei pentru Studiul de Caz este ales prin vot de catre cursanti, cu cateva zile inainte de curs.
Diploma de participare (la sfarsitul celor patru zile de curs)
Dreptul de participare la Examenul de Certificare
Diploma de Expert Certificat in Balanced Scorecard (dupa trecerea cu succes a examenului)
Accesul la zona de documentatie a Balanced Scorecard Romania, incluzand sute de articole privind detaliile BSC, studii de caz
Suport consultativ din partea Balanced Scorecard Romania pe parcursul proiectelor de implementare si operationalizare BSC

CONTINUTUL CURSULUI
Curricula de curs include metodologia de implementare si utilizare a Balanced Scoreacrd, conform cadrului formal Kaplan-Norton BSC Framework (XPP - Execution Premium Process™). Metodologia, formata din 6 etape, va permite cursantilor sa dobandeasca nivelul de expertiza necesar in urmatoarele 33 de procese, cu aplicarea cunostintelor dobandite la dezvoltarea unui studiu de caz practic (exercitiu).

INSCRIEREA LA CURS / EXAMENE
Inscrierea la Cursul de Certificare in Balanced Scorecard poate fi facuta prin telefon, e-mail sau online, folosind Formularul de inscriere de mai jos, sau Formularul de Inregistrate de pe site-ul VALLEY CENTER. Numarul cursantilor este limitat la 15 de persoane - inscrierea se face in ordinea solicitarilor.

Programul celor 4 zile de curs este 9:00-16:00 si include lunch-ul si pauze de cafea, care sunt incluse in Taxa de Participare. 

Examenul de Certificare, care se sustine on-line, are o durata de 3 ore și include 100 de intrebari multiple-choice si trei dizertatii din tematica cursului. Sustinerea examenului se face la alegerea cursantului, in termen de cel mult 4 luni de la terminarea cursului.

Intrebati despre urmatorul curs BALANCED SCORECARD la office@valley-center.ro sau la telefon 0722207524 unde un reprezentant al Valley Training va sta la dispozitie cu toate detaliile necesare.

 

 
ULTIMELE NOUTATI
 
 
 • 23/
  IAN
  Anul 2018 vine cu un nou client cu care ne bucuram sa incepem o frumoasa colaborare. Frigoglass opteaza pentru serviciile de traduceri oferite de Centrul de Lim...
 • 01/
  IAN
  Valley Center va ureaza multa sanatate si bucurii in anul 2018. Sa aveti zile frumoase si impliniri profesionale si personale. Va multumim pentru colaborare si ...
 • 08/
  DEC
  Din decembrie 2017 incepem predarea cursurilor de limba germana, in Timisoara, pentru aproximativ 120 persoane, angajati ai DM. Ne bucuram sa gestionam acest ...
 • 26/
  SEP
  Toamna aceasta, pe 13 si 14 Octombrie, evenimentul Angajatori de TOP Timisoara vine pregatit cu cei mai doriti 80 de angajatori din Banat care sunt dornici sa o...
 • 12/
  APR
  Valley Center din Timisoara va ofera cursuri individuale ( unu la unu) in 10 limbi straine: engleza, germana, franceza, italiana, spaniola, maghiara, rusa, sarb...
 
Industrii
INDUSTRII
 
 
StangaStanga
DreaptaDreapta
 
NEWSLETTER
INSCRIE-TE PENTRU ULTIMELE OFERTE SI NOUTATI
 
COPYRIGHT
© Copyright 2018 Valley Translations Timisoara
ADRESA
CASA TINERETULUI TIMISOARA, camera 002 STR. ARIES NR. 19, cod 300579, TIMISOARA, ROMANIA
 
CONTACT INFO
NUMAR DE TELEFON:
+40.722.207.524
ADRESA DE EMAIL:
office@valley-center.ro