Valley Center Timisoara
Valley Translations pe FacebookValley Translations pe Google PlusValley Translations pe Twitter

Traduceri pentru industria IT si software

Home » Traduceri specializate» Traduceri pentru industria IT si software

Bookmark and Share

Traduceri de specialitate în domeniul tehnologiei informaţiei (IT)


Cererea tot mai mare de servicii de tehnologie a informaţiei (IT) pe piaţa mondială a creat o oportunitate pentru firmele de IT de a-şi extinde strategiile de marketing şi, de asemenea, de a-şi realinia costurile de operare. Cheia succesului constă în parteneriate cu experţi în traduceri IT care pot crea rapid şi la costuri combative comunicări în diverse limbi străine în scopul sprijinirii tuturor pieţelor.

Experţii noştri în traducere traduc în mod obişnuit materiale pentru:

sisteme de telecomunicaţii, materiale eLearning, instrucţiuni de utilizare, specificaţii tehnice, specificaţii ale produsului, sisteme de suport, ghiduri pentru administrarea sistemului şi reţelei, instrucţiuni de rezolvare a problemelor/defecţiunilor,  site-uri Web, soft de furnizare a mesageriei de securizate, instrucţiuni de instalare, sisteme ERP, aplicaţii soft Desktop & Server, grafică şi CAD, documente de brevetare, dispozitive Hardware şi Sisteme Integrate, instrucţiuni privind produsul,  contracte.

Noi înţelegem precizia şi respectarea termenelor şi cerinţelor necesare riscurilor pe care le implică traducerile IT. Avem, de asemenea, resursele şi reţeua de sprijin la nivel mondial, necesare pentru a ne asigura că traducerile dumneavoastra sunt precise din punct de vedere tehnic şi sensibile şi relevante din punct de vedere cultural.

Tehnologia definită prin salturi inovatoare sau de capital uman se extinde într-un ritm rapid la nivel global. Competiţia privind dezvoltarea operaţiunilor interne existente, precum şi extinderea în noi ţări impun idei îndrăzneţe care vor influenţa cumpărătorii şi pieţele din întreaga lume. Companiile comercializează pe pieţe cheie în plină dezvoltare, cum sunt cele din America Latină, India şi China stabilind, de asemenea, facilităţi de producţie la nivel mondial cu costuri reduse de forţă de muncă. Succesul la nivel mondial depinde de furnizarea de materiale şi instrucţiuni specifice de limbă.

Valley Training oferă soluţii complete şi personalizate de globalizare, care sunt rentabile şi garantează termene de predare rapide. Prin metodologia noastră unică, oferim în mod constant traduceri clare şi precise ale informaţiilor de mare valoare.

 
ULTIMELE NOUTATI
 
 
 • 27/
  SEP
  Valley Training colaboreaza, in cadrul unui proiect transfrontalier, cu Universitatea Ovidius Constanta si scrie pentru aceasta curs de limba bulgara pentru rom...
 • 23/
  IAN
  Anul 2018 vine cu un nou client cu care ne bucuram sa incepem o frumoasa colaborare. Frigoglass opteaza pentru serviciile de traduceri oferite de Centrul de Lim...
 • 08/
  DEC
  Din decembrie 2017 incepem predarea cursurilor de limba germana, in Timisoara, pentru aproximativ 120 persoane, angajati ai DM. Ne bucuram sa gestionam acest ...
 
Traduceri specializate
TRADUCERI SPECIALIZATE
 
 
StangaStanga
DreaptaDreapta
 
NEWSLETTER
INSCRIE-TE PENTRU ULTIMELE OFERTE SI NOUTATI
 
COPYRIGHT
© Copyright 2018 Valley Translations Timisoara
ADRESA
CASA TINERETULUI TIMISOARA, camera 002 STR. ARIES NR. 19, cod 300579, TIMISOARA, ROMANIA
 
CONTACT INFO
NUMAR DE TELEFON:
+40.722.207.524
ADRESA DE EMAIL:
office@valley-center.ro